VIP, SPECIAL EVENTS

Vip Booking

VIP booking er sjølvsagt mogeleg. Tilpass programmet til din tidsplan og personlege interesssene i gruppa, ha gleda av å ha ein personleg guide og vert, og få ein privat Viking Gourmet middag med viking-høvdingen, kanskje til og med tilbringe kvelden og natta på Njardarheimr....

VIP lunch og middag:

  • Vikingmaten var ganske "avansert" med sine mange ulike ingrediensar of metodar. Spør oss - og vi vil komponere ein meny der vi tek omsyn til interessene og budsjettet til gruppa di. Til og med grilling av heile lam og gris kan avtalast som del av VIP Booking.

  • Privat VIP Middag kan bookast - også etter stengetid.

  • For booking og spørsmål, ta kontakt med vår salsavdeling

KICKOFF, firmatur, TEAMBUILDING

Vikingstyle

Kvifor ikkje prøve Vikingstyle? 
Vi tilpassar "eventet" til dine behov. Frå solid VikingFest til roleg middag med historieforteljing, frå enkle og lette aktivitetar til krevjande viking-konkurransar.
Det er ditt val!
For booking og spørsmål, ta kontakt med vår salsavdeling.

Bryllaup

bryllaups-seremoni i njardarheimr

Bryllaupsseremonien vil bli halden av vår viking-høvding. Seremonien kan vere kristen eller viking eller kanskje berre i ånden til dei naturlege kreftene?
Det er heilt opp til brudeparet. Vår jobb er å gjere dette til ein spesiell dag.
For booking og spørsmål, ta kontakt med vår salsavdeling.

PRIVATE jubileum og EVENTs

Kva med å feire bursdagen din, forlovinga, utdrikningslag, skilsmissefest med alle venene dine eller ein farvel-seremoni til ein som har vandra over til den andre sida?
Alt kan gjerast i Viking Style i Njardarheimr. Våre folk kan lage ei pakkeløysing for festen og sørgje for at dette blir ein uforgløymeleg vikingfest.
For booking og spørsmål, ta kontakt salsavdeling