Viking spesialmenyer

Vip meny

I Njardarheimr vil vi gjerne formidle vikingtidens matkultur i form av både ulike smaker og tilberedningsmetoder. Vi legger stor vekt på at råvarebruk og tilberedning er tidsriktig og korrekt. Men vi vektlegger samtidig at dette skal være et kulinarisk måltid med spennende sammensteninger våre gjester skal huske med glede og velvære.

VIPMeny kan forhåndsbestilles, og består da av 5-8 retters middag servert i Høvdingens hus.  Hver enkelt rett er nøye komponert for både å smake fantastisk og å demonstrere de ulike tilberedningsmetodene og råvarebruken fra den tiden.  Før hver rett vil kokken (på engelsk eller norsk)fortelle om maten og demonstrere metodene slik at du som gjest virkelig skal vite hva det er som blir servert.

En historisk VIPmiddag er en underholdende og lærerik kulinarisk opplevelse vi håper å få dele med mange i tiden fremover.

Gilder og vikingfester

Alt fra gropkoking til helgrilling kan forhåndsbestilles til din gruppe eller din spesielle fest. Kontakt oss for tilbud og vi hjelper å sette sammen den beste menyen i henhold til anledning og budsjett.